FR | EN | NL

Menu
FREE-ROAM,EPISCHE SCHAAL, MULTIPLAYER VIRTUELE REALITY-ENTERTAINMENT

ONTDEKKEN. SPELEN. VEROVEREN.

We nemen je mee in het spel, waar je lichaam de controller is en je geest gelooft dat het echt is. Het zal je verbazen!

Enter
RIFT. RAID. REPEAT!

Sol Raiders

De aarde is verdwenen. De overblijfselen van de mensheid reizen door het universum op zoek naar nieuwe werelden ... en nieuwe rijkdom. De aliens hebben Sol achtergelaten, een krachtbron als geen ander. Als je de Sol krijgt, heb je hem gemaakt. Stel je team samen. Blaarvorming, op teams gebaseerde gevechten wacht op je!

ONTDEK MEER
Outbreak

Origins

Een volgende generatie zombieschieter op meerdere niveaus met geavanceerde verhalen, ultra-realistische zombies (gebaseerd op motion capture van live-acteurs) en een epische eindbaasstrijd. Het is de meest geavanceerde VR-zombiespel met meerdere spelers ooit gemaakt!

ONTDEK MEER
INFINITE POSSIBILITIES

Singularity

Beste nieuwe game award winnaar! Een geheim militair ruimtestation is donker geworden en het valt op jou en je team om te onderzoeken waarom. Geen tekenen van leven meer ... nou ja, in ieder geval menselijk leven. Je reis naar de ruimte begint, maar zullen de antwoorden die je vindt tot je einde leiden?

ONTDEK MEER
Zombie

Survival

Midden in een uitbraak van een zombie zitten jij en je team gevangen in een fort, omgeven door chaos, bloedbad en ondode lijken die naar menselijk vlees verlangen.

ONTDEK MEER
Impossible Worlds

Engineerium

Beste nieuwe game award winnaar! Maak je klaar om je wereld op zijn kop te zetten. Letterlijk. Engineerium is een wandelavontuur waarbij je je eigen realiteit in twijfel trekt.

ONTDEK MEER

The Search for Sol

Vorm je bemanning, bestuur je gevechtsuitrusting en vecht over 3 verschillende en futuristische kaarten, compleet met unieke doelstellingen en adembenemende opdrachten. De winnaars maken de score. De verliezers zijn gewoon schroot. Maak je klaar om te plunderen!

Spelers 2-8
Approx. mins 15
Age 13
Beoordeling (Avg) 95%

SPELER VS SPELER

Sol Raiders is de meest ambitieuze titel ooit van Zero Latency waarin spelers het tegen elkaar opnemen in een rechtstreekse actie in een origineel scifi-universum.

Gevechtsplatforms worden op afstand bestuurd, zodat vervangende rigs snel door de Rift kunnen worden gestuurd wanneer ze worden vernietigd. Rigs zijn echter duur. Je handler kan geïrriteerd raken als je er teveel breekt!

"Zero Latency’s Latest Free-Roam Experience Made Me A Believer In VR Esports"

- VRscout

Ben je klaar voor een speler versus spelerervaring?

Boek nu tickets

Vecht om een remedie te vinden

Een dodelijk virus veroorzaakt verwoesting en creëert hordes zombies die de steden overnemen. Je squadron moet snel iets doen! Bereid je voor op epische gevechten tijdens je missie om een remedie te vinden. De doden lopen en er komt een sinistere nieuwe orde uit de as.

Spelers 1-8
Approx. mins 30
Age 13+
Rang (Avg) 88%

Een schaduwgroep is in opkomst

Aanval helikopters zoemen boven, wapens in brand. Onder alle chaos bevindt zich een schaduwgroep die de oorzaak lijkt te zijn van de uitbraak. Wie zijn zij?

Bewapen jezelf met aanvalsgeweren, jachtgeweren, sluipschuttergeweren en profiteer van krachtigere wapens tijdens je missie om een remedie te vinden.

"Zero Latency is the best, most captivating, immersive and present virtual reality experience that I have ever tried."

- Gizmodo

KUN JE DE REMEDIE VINDEN VOORDAT HET TE LAAT IS?

Boek nu tickets

Space Station Gone Dark

Betreed een meeslepende shooter met interstellaire thema's waar je tot de dood vecht tegen robots, moordende drones en geschutskoepels terwijl je de smalle gangen, liften en de zwaartekrachtsomgeving van het ruimtestation verkent. Je zwaartekracht laarzen kunnen je voeten stevig op de vloer - of muren - geplant houden, maar deze intense ruimtesimulatie zal je het gevoel geven niet van deze wereld te zijn.

Spelers 1-8
Approx. mins 30
Age 13+
Rang (Avg) 88%

Niemand kan je horen schreeuwen

Verongeluk met je robotvijanden met vier wapenmodi (scatter, beam, pulse rifle of rail gun), allemaal krachtig genoeg om alles op je pad te vernietigen. Je zult ook worden uitgerust met een inzetbaar krachtscherm dat je beschermt onder zwaar vuur.

Vergeet niet om met uw team samen te werken en de antwoorden te vinden die u zoekt.

"This is what the future of gaming looks like."

- BGR

Ready to go out of this world?

Boek nu tickets

Nowhere to Run

Heb jij het in je om de zombie-aanval te overleven of ben je gewoon een andere die onder druk zal kraken zodra de dingen te echt worden? Het is tijd om deze uitbraak te genezen, één kogel tegelijk.

Spelers 1-8
Approx. mins 15
Age 13+
Rang (Avg) 90%

Embrace the Terror

Zombie Survival is een intense en meeslepende VR-ervaring voor diegenen die hun zombie-apocalyps-overlevingsvaardigheden willen testen. Je moet met je team samenwerken om zwermen meedogenloze zombies af te weren, verdedigingsbarrières weer op te bouwen en hopen dat je lang genoeg kunt overleven om hulp te krijgen.

Tijdens je missie zul je worden uitgerust met een scala aan vernietigende wapens, waaronder een Assault Rifle, een Pump-Action Shotgun en een Sniper Rifle. Als het echt wanhopig wordt, heb je een Heavy Assault Rifle en een volledig automatisch Mini Gun aan het einde klaar om een aantal serieuze hersens uit te blazen.

"WHEN THE FIRST UNDEAD CREATURE COMES AT YOU, THEY FEEL SHOCKINGLY CLOSE - IF YOU'VE EVER WANTED TO HEAR GROWN MEN SQUEAL, THIS IS YOUR CHANCE."

- Mashable

Klaar om de horde aan te gaan?

Boek nu tickets

Mind-bending fun

Ontsnap in een fantastische oude buitenaardse wereld, opgehangen boven een oceaan, waar zwaartekracht niet functioneert zoals verwacht. In feite is niets zoals verwacht in deze wereld, ontworpen om je vermogen om je geest en lichaam te coördineren te testen.

Spelers 1-8
Approx. mins 15
Age 13+
Rang (Avg) 89%

Defy Gravity

Loop tussen vliegende walvissen en papegaaienstralen en verbind de platforms om door het spel te gaan. Kleurrijke karakters en heldere, vriendelijke muziek begeleiden je tijdens de reis. Teamwerk is de sleutel in dit unieke virtual reality-spel waarmee je hellingen en bochtige, bochtige muren op en neer kunt lopen en de zwaartekracht tart.

"THIS SURREAL MULTIPLE PLAYER EXPERIENCE IS THE WORLD'S MOST ADVANCED, FREE-ROAMING VIRTUAL REALITY."

- Forbes

Ben je klaar om de realiteit in twijfel te trekken?

Boek nu tickets